Vores services

 
 
_DSF6503.jpg

Specialiseret transport

Hos Brdr. Jensen Slimminge ApS har vi brugt mange år på at udvikle vores ekspertise inden for specialiseret transport, herunder transport at tyvetækkelige varer og tidsfølsomt gods. Vores medarbejdere er de bedste i deres felt, og gennem en decentraliseret beslutningsprocess gør vi en dyd ud af at opfylde vores kunders individuelle behov.

 
 
 
_DSF6396.jpg

Tyvetækkelige varer

Et af Brdr. Jensen Slimminges kerneområder er transport af tyvetækkelige og højt beskattede varer. Gennem løbende systemudvikling har vi i dag en betydelig vognpark, som er specielt fremstillet til netop denne type transport, der er under eksternt opsyn 24/7. Materialet er godkendt i henhold til TAPA TSR 1 og GDP/Pharma.

_DSF6294.jpg

Tidsfølsomt gods

Gennem vores eget netværk kan vi tilbyde transport af tidsfølsomt gods; gods som skal fra A til B, hvor det ikke kan lade sig gøre at nå terminerne med én chauffør. Her har vi opbygget hubs på strategiske lokaliteter i flere vigtige europæiske knudepunkter. Vores ansatte, som benyttes til disse trafikker, er nøje udvalgte og fast tilknyttet til en enkelt linje, således at de har et tilhørsforhold til lige præcis den kunde, som vi kører for.

 
 

Vi anvender systemer fra:

Trans Safety Lock og Care4all 

Vi har gennem Speditions Assekuranz tegnet:

CMR forsikring 

Vi er medlem af:

ITD, TAPA og DI

 
Skulptur_Colours_Website4.png
 
_DSF6663.jpg

Godkendelser

Brdr. Jensen Slimminge ApS har adskillige godkendelser, herunder:

  • ADR kørsel

  • Statens Luftfartsvæsen

  • Fødevarestyrelsen

  • Søn- & Helligdage tilladelser til Tyskland

 
 
 
_DSF6597.jpg

Miljø

Vi arbejder løbende på en reduktion af CO2 udledning. Samtlige biler har tilladelse til kørsel i miljøzonerne, og vores vognpark består udelukkende af euro 6 biler.

 
 
 
_DSF6541.jpg

Materiale

Vi har et tidssvarende materiale, der løbende bliver udskiftet. Alt bliver serviceret efter nøje tilrettelagte intervaller. Vi har næsten alle typer materialer som anvendes til international transport.

 

Kontakt os 

Navn *
Navn
Skulptur_Colours_Website4.png
 
_DSF6262-HDR.jpg